Borta !?

Min syster är borta, spårlöst försvunnen , eller jaa spåren ledde till lekplatsen och därifrån kunde man inte se mera!
Har ringt hennes vänner, och mormor, säkert mitt fel för att jag var sur på henne ,
omg , hon har varit borta i över en timme , men hon kommer nog hem snart , hoppas jag , man kan ju inte vara ute speciellt länge i det här vädret utan att frysa ihjäl,
Nej, så får du inte tänka Lollo ,bad thought !!!!
OMG !!!!

SNÖ



Det är helt fantastiskt att det lyckas komma snö nu men aldrig när det är julafton :S

1. syster '
2. syster + hunden
3. jag
4. vid våran tomt

Torsdag

Var ute på lång-/morronrundan med papa och hunden för ett tag sen.
Åt frukost och sen bara slappat ;)
Ikväll kommer Jullan och ska sova här. och imorron blir det till att åka till Kristianstad  ;) skulle egentligen till Växjö men pga  vädret blir det K-stad istället! bara synd dom inte har Monki :(

Puss och kram

Modevisning´s time



Ganska , väldigt dåliga bilder ( obs, även pga speglen) Men detta här hade jag iaf på mej innnan jag åkte ner till Lizzos modevisning,

Svart stickad kofta från Lizzos
Grön rutig skjorta från Lindex och svart skärp från Lizzos 
 
Det gick väl ganska så bra på visningen, och som tur vara, så befann sej Mickan där och lättade upp stämningen Tack!
Dagen annars har varit rätt slö och så,,ute på morron promenix med hunden och papa vid sjutiden ! '
Puss och Kram

H&M


Jag vet inte vad ni tycker men jag fick iaf mycket inspiration till våren av H&M ;)


Pjättisar ;)


 

Mama har köpt nya pjättisar till mej ! Äntligen , har längtat ihjäl mej och gått runt här hemma och frusit. Tack Mama!
Tittade på gamla foton och roade mej själv idag. På kvällen nyss så spelade vi sällskapsspel nåt Disney spel med frågor, Disney nörd som man är så vann man ju överlägset ! Annars har man haft det rätt dött tycker jag, jag har verkligen ingenting att hitta på nu när det är lov ! troligtvis inte ensam men många har nåt att göra iaf,
"... för när vännerna försvinner eller kärleken tar slut, ser man allt med lite andra ögon"

Puss och kram

Hundfrisör

Hunden kom hem för en stund sen och hade nyss varit hos hundfrisören så söötis han blev, lite snaggad men ack så gullig ! Idag har jag mest varit hemma och tagit det lugnt . Ute och gick imorse med pappa i ca 45 min. (innan frukosten:D) och nu har jag pratat med både mama och papa. Imorron blir det modevisning som väntar klockan sjuuu !
Önska mej lycka till denna gången
Puss och kram


Make Up Store


MiLajki !!!!



Free

Wooouw, äntligen lov! måndag och man slipper skolan ;D fast just idag har jag inte gjort nåt speciellt.
Var ute på runda i två timmar med vovsen , till Jämshög och tillbaks. Annars har jag fortsatt städa i rummet , gjort mej själv ovän med Jullan och kommit på att jag nog är kär ! 
Puss och kram

Söndag

Söndag , och så jäkla skönt att veta att man inte ska till skolan imorron, bara chilla som dom säger .
Var hos Jullan igår med Bergdahl, Stigge och Rasmus .Stack till henne vid typ sex tiden och dom kom vid sju sen tittade vi på "The wedding planner" ? , iaf sen var vi uppe på Jullans rum och snackade och sånt. Och Rasmus den jäveln ville itne ge med sej , fastän jag visste att jag sagt en sak som han sa att jag inte sagt, medans Jullan och Bergdahl satt i sitt eget lilla hörn och hångla järnet ( mycket stöd man får av sina vänner här va).och Stigge dansade runt till nån jäkla blues/jazz musik på nåt konstigt sätt,, det såg iaf skitkul ut ;)
Dom stack hem strax efter elva och jullan satt sej och började äta pasta , Pasta !?? vid ca halv tolv på kvällen? det är ju inte lite kolhydrater som sätter sej på hennes lilla kropp, menmen förresten har hon piercat navlen , det är skitfint, och männskan har ju så perfekt mage till det oxå !
Idag har jag mest bara tagit det lugnt , hjälpte pappa med jobbet borta på hotell Liljenborg och tjänade lite ( väl behövda) pengar! Städat rummet annars ! 
Puss och  Kram



Småsaker !

Köpte även det här :


 svart spets bh + tillhörande trosor
svart spets tröja/blus

och mönstrade strumpbyxor, strumpor och gossip tidning ;)

Grått !

Var nere på Maxi och helghandlade med mamma nyss! Tog en liten runda inom Lindex när vi ändå var där vid, hittade lite kul saker ;)

BikBok




Var inne på BikBoks sida nyss och blev lite smått förälskad i dessa härligheter ;)

Torsdag!

Har precis tittat färdigt på "Du är vad du äter" Anna Skipper är fan min idol.
Skolan idag rullade på som vanligt. Först klassråd med lite shitsnack, och sen musik då vi hade genrep, på visprojektet. Det gick ju bra förrutom att Ellen som skulle sjungt i min grupp hade halsproblem. Men hon sjunger de asbra annars.
Efter det lunch (Bläää) sen franska (satt och räknade minuterna tsm med simon) sen fysik då vi tittade färdigt på "Släkten är värst" ( vad den nu har med fysik att göra) och sen biologi där vi fick se en "porrfilm" ,intressant intressant!!
Efter skolan stack jag ner på biblioteket och läste lite sen direkt till Nordenberg där sånglektion med Inga-Maj väntade ;) lika roligt som alltid , övade på improvisation och nästa gång ska vi spela piano.
Sen har jag bara varit hemma och gjort sit-ups och ben träningar, sen tv:n ;)
Puss och kram
 

Life goes on ...

Another day in hell..
Hur länge ska detta hålla på ? Klarar jag detta längre ? Skolan gick helt okej idag och inga tårar spilldes tyvärr har jag inte ätit ett riktigt mål mat sen i måndags. Har helt tappat matsuget efter detta !
Kollade på teater sista lektionen i skolan. Satt med Isak, Jullan, Dennis B, ´Rasse och nån annan från 9D . och sitter man med rasse och Dennis är det omöjligt att hålla tyst ! Speciellt inte när det såg ut som "vampyren" sög av sitt offer ! Fy fan vad vi skrattade!! LOL !
" Har inte din mamma lärt dej att inte kasta tuggummin på skådespelarna ,Rasse ? " hahahhahhaha,
Jaja, Efter det földe jag julia till bussen och sen hem. Vid Netto träffade jag Mindy och vi satt och pratade om allt som hänt i ungefär 45 min och gick sen in på Netto ( Mindy skulle köpa choklad ;) ) Sen gick vi hem till henne för jag behövde låna hennes toalett och sen bar det av hemåt och sen hjälpte jag pappa vid Liljenborg i ca 1 ½ timme och tjänade lite pengar ! Resten av dan har mest varit slapp , gjort de vanliga sit-upsen och ben träningarna ! Pratade med en man från en "gå-ner-i-vikt"- sida på internet som jag är med i .Och han kom med det glädjande beskedet att jag inte behövde gå ner 15 utan 10 kg . Yippie, han ringer mej imorron och kommer med vidare besked !

Idag hade jag på mej:
 Blå jeans från Cheap Monday
Vitt linne från Ichi
gråa tygskor DinSko
brun UCLA-hood från BikBok

håret uppsatt i slarvig sidofläta


Puss och Kram


Onsdag-skolan

Sitter här i skolans bibliotek och tar det lite lugnt" känner att det behövs! Än så länge har inga tårar sluppit fram och dagen har gått rätt så bra ! Kollade min kamera igår och den är broken! Tyvärr,,, man kan fortfarande ta bilder men ser inte dom när man tar dom så man får se hur det blir när man laddar över dom på datan . Alltså är skärmen sönder !
Träffade Kimberg i skolan idag och sa hej osv,, Han skämdes som satan ( inte för att han sa det men man såg det jätte tydligt) stackarn... han kommer ju inte ihåg nånting av vad som hände! Men, men sånt är livet
puss och kram

Resa!!!

Är det bara jag som är grymt sugen på att bara sticka iväg på en resa långt borta nu i höst??
Resa nånstans där man bara kan ta det lugnt , där det finns bra shopping och spa + ett gym på hotellet skulle sitta finfint !

Tisdag !

Ännu en dag i helvetet ! Först Hemkunskap , då de kom några få tårar ! Men tog mej sedan samman och höll ut! Idag bakade vi chokladmuffins och kassler/majs/paprika risotto ! Vet inte om det var gott , åt inget av det ! Mår så skit att jag tappat matlusten ! Efter det var det musiklektion vilken är den bästa på hela dagen. (Eftersom man valt musikinriktning)
Men där gick nästan hela tiden åt att prata och prata , tårarna bara välde fram när vi satt alla inne på lektionen! Fick gå ut och prata med DE och våran musiklärare/klassföreståndare Joyce (från USA). Det kändes såklart lite bättre efter det och sen satt bara J och jag och pratade om mitt självförtroende! Jag VET att det inte är på topp, men när man ser ut som jag gör så är det väl inte så konstigt ?
Hon ställde några frågor och berättade sen för mej om hennes egen dotter ( som oxå mådde skit) och sa att om jag ville så kunde vi gå och prata med skolsystern elr kuratorn eller nånting !
Det skulle jag nog kanske kunna tänka mej att göra !
Efter musiken var det lunch ( jag åt inget, OBS! det var grymt mysko mat i matsalen) hade sen vanliga lektioner som matte och svenska´! Håller på med litteratur från andra världskriget , inte Lite deppigt ämne. I alla fall , när man kommer hem sen så hets äter man ju som en jävla gris såklart! Jag mår verkligen inte bra av detta ! måste göra nåt åt det.
Har inga planer idag förutom
"Ugly Betty" & "Desperate housewifes" kl:  20,00 resp, kl:21.00 i Femman ikväll !
Ha de gott !
Puss och kram              

Hemma - Måndag!!

Festen i lördags ! Allt blev bara så fel, det var inte meningen att det skulle bli så och nu tror alla att jag är värsta fjortis ungen , men de e jag inte alls !
Ryktet går, person till person ,
Jag ångrar men ändå inte !
Eller hur att man vill ha ett privatliv? men om man inte säger nåt blir folk arga och ändå säger dom att
" MAN HAR INGET JÄVLA PRIVATLIV!"
nej , kanske inte , eftersom folk tvingar än att säga allt ! så jävla konstigt att  man inte har nåt privatliv då !!!!???
Okej . jag ska inte bara sitta här och beklaga mej över mej själv! Skippade orkestern idag för att jag behövde verkligen prata ut med dom ! 
Hemma nu och mår skit! Tur att det är höstlov nästa vecka ,vad skulle jag annars göra ? "/   

Hat!!!

Är på biblioteket ner i byn nu! Mitt liv är skit och just nu finns det ingen tjej i klassen som tycker om mej !
Jag gör alltid fel !!!!

Fredag!

Äntligen fredag, jag älskar fredagar!  Hade idrott sista lektionen och spände pattmusklerna så jävlar vad det känns jusst nu (:
Efter idrotten stack jag och My till Maxi/Lindex i våra fina idrottskläder (röda shorts och sweden rock tisha)och fixade finfin present till Frida, det blev lite body lotion och hudvårds saker .(Bli nu nöjd !)
Snart blir det till att ta ett bad och sen fixa sej i ordning inför kvällen ! Har ingen aning vad jag ska ha på mej men det får väl bli nåt snyggt som man har hängande i garderoben, matchat med högklackat ! Det finns inget som signar fest mer än  högklackat ! Var förresten hos tandläkaren innan idag , den jävlen gör det lika smärtfullt varenda gång men nu blir det inga fler besök där på LÄNGE !!!!! Räknat ut att jag varit där och plågats fyra gånger( FYRA GÅNGER !!!)denna senaste månaden. Hon petade hur mycket som helst på samma ställe och skulle sen göra det i hela munnen på alla tänderna ! sitter här och lyssnar på systern som kollar på "Titanic" hon såg den igår med så det är andra dagen i rad som jag sitter här vid datan och lyssnar till:
-" Talar fröken svenska ?"
-"What?"
-"Talar fröken svenska ?"
-"I can´t understand you"

Puss och kram

Mitt första inlägg !

Hejsan allihopa ;)
Jag är en fjortonåring tjej som kommer att hålla denna bloggen vid liv !
Jag kommer att skriva om mitt liv och jag hoppas att ni kommer att vara intresserade ;)
Förresten så fick jag mitt första MVG i fysik idag :D Grattis till mej själv , kan ju bero på att vi fått en ny lärare nu !
Puss och Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0